Websites

Overzichtelijk, uniek en strak ontworpen

Maatwwwerk levert overzichtelijke websites in een strak jasje. We ontwerpen alles geheel naar jouw wens, 100% in eigen beheer, en het eindresultaat is dus altijd uniek en fris.

De inhoud van je website kun je eenvoudig zelf aanpassen met behulp van ons makkelijke CMS. Zonder enige kennis van programmeren kan je in een handomdraai de site up-to-date houden. Met onze robuuste techniek staat het resultaat als een huis. Ook alle instellingen voor SEO zijn gemakkelijk in te stellen, zodat je website optimaal vindbaar is in Google. 

Eenvoudig te beheren
Ons CMS heeft geen gebruiksaanwijzing nodig

Unieke designs
In-house design, we gebruiken geen templates

Flexibel
Multi-inzetbaar een eenvoudig uit te breiden

Goed vindbaar in Google
SEO opties zijn eenvoudig te configureren

Beheer je content zelf

Standaard wordt bij je site ons eigen content management systeem (CMS) geleverd. Hiermee kan je zelf zonder problemen afbeeldingen, teksten en video aanpassen op de site.

Duidelijkheid staat voorop. Met je eigen inloggegevens kom je in het CMS terecht, waar je meteen ziet wat je allemaal aan kan passen. De omgeving waarin je werkt is overzichtelijk en herkenbaar vormgegeven. Zo creëer je makkelijk een dynamische site en heb je alles zelf in de hand. Je website up-to-date houden was nog nooit zo makkelijk!

Maatwwwerk is een webdesignbedrijf dat met je meedenkt en naar je luistert. Neem contact op om te zien hoe we jouw wensen kunnen verwerkelijken!

Heb jij een uitdaging voor ons?

Neem contact op

Full-stack development

Maatwwwerk is een full-stack developer: we gebruiken geen kant-en-klare oplossingen, maar bouwen zowel de 'voorkant' van je site als de techniek aan de 'achterkant' helemaal zelf. Daarnaast werken we samen met verschillende designers en contentspecialisten om je site te voorzien van een mooi ontwerp, beeld en tekst.

Geen uitdaging is ons te gek. Sterker nog, hoe ingewikkelder je project, hoe leuker wij het vinden. Wij denken met je mee en proberen met ideeën te komen waar je zelf helemaal nog niet aan had gedacht.

Neem contact op