Webapplicaties

Stroomlijn je workflow

Maatwwwerk ontwikkelt webapplicaties die jouw bedrijfsprocessen stroomlijnen. Je applicatie staat in een beveiligde omgeving, en jij bepaalt wie toegang toe heeft tot de informatie.

De mogelijkheden van webapplicaties zijn eindeloos. Administratieve handelingen die nu nog omslachtig met Excel-sheets worden geregeld en handmatig worden gemaild, automatiseren we in een online omgeving. We denken graag met je mee om alles zo makkelijk mogelijk te maken.

Workflow
Optmaliseer je bedrijfsprocessen

Cloud
Overal toegankelijk

API koppelingen
Verbind je website met andere platformen

Veilig
Je data is veilig voor hackers

Eindeloze mogelijkheden. Altijd en overal beschikbaar.

Met webapplicaties zijn de mogelijkheden eindeloos: Maatwwwerk kan altijd een applicatie ontwikkelen die in je specifieke behoefte voorziet. Je applicatie krijgt een beveiligde omgeving waarin je specifieke collega's of klanten bepaalde rechten kunt geven. Je laat ze dus alleen de informatie inzien die jij wilt.

Elke nacht wordt er een back-up gemaakt en opgeslagen in een datacenter - of indien gewenst zelfs vaker. Mocht je per ongeluk iets wissen, of gebeurt er iets met je laptop, dan blijft de schade beperkt.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om jouw bedrijfsproces te stroomlijnen met een web app? Vraag ons om mee te denken!

Heb jij een uitdaging voor ons?

Neem contact op

API-koppelingen

Gebruik je verschillende systemen die met elkaar moeten kunnen communiceren? Maatwwwerk kan API-koppelingen bouwen die zorgen dat dit naadloos en automatisch gebeurt.

API-koppelingen zijn de ideale oplossing om te zorgen dat bijvoorbeeld het voorraadbeheer van een website communiceert met een logistiek systeem, of dat de data van je CRM-systeem automatisch met je facturatie-app gedeeld wordt. Met zo'n oplossing worden processen geautomatiseerd én hebben minder mensen toegang tot de data, waardoor deze veiliger blijft. Maatwwwerk maakt API's op maat die zorgen dat je webapplicaties en andere systemen precies zo communiceren als jij dat wilt.

Neem contact op